Daljinsko vodeni avtomobil Buggy RC-300 FPV 720p

Akcijska cena 79,90 € Redna cena 134,00 €
Ni na zalogi Dobava do 15 dni
40%

Podrobnosti

Forever Buggy RC-300 je kompaktno vozilo na daljinsko upravljanje z izjemno močjo. Ima HD kamero za prenos slike v živo in snemanje filmov z nivoja vozila. Ne boji se iti na teren, ker ima vzmet, neodvisno vzmetenje in terenske gume. Ima tudi pogon na zadnja kolesa, tako da ga lahko prenašate.

Buggy je bil narejen v merilu 1:12 in je kompaktne velikosti 31,5 × 19,3 × 12 cm. Zmogljiv motor s pogonom ga pospeši do hitrosti do 25 km / h. Velika kolesa z močnimi pnevmatikami so primerna za vse površine. V kompletu sta dve bateriji - vsaka s kapaciteto 500mah. Skupaj omogočata 30 minut vožnje.

Kamera, nameščena na strehi naprave, omogoča snemanje filmov in fotografiranje naravnost iz vozila. Brezplačna aplikacija Forever Buggy, ki je enostavna za uporabo, je na voljo za pametne telefone z iOS in Androidom.

Daljinski upravljalnik naprave ima posebno držalo za pametni telefon, ki daje povsem drugačen pogled na nadzor. Vendar pa lahko z enim klikom omogočite nadzorno funkcijo iz pametnega telefona skozi dva kroga, prikazana na zaslonu. Levi je odgovoren za vožnjo naprej ali nazaj, desni pa se obrne.

Čas polnjenja: 2,5 h
Čas delovanja baterije: 30 min.
Kapaciteta akumulatorja: 500 mAh
Največja hitrost: 25 km / h
V kompletu: oddajnik
2 x AA baterija
polnilnik
izvijač
priročnik
Garancija: 12 mesecev

 

Video