Komplet FFP2, vitamin C, vitamin D3, Cink

Komplet FFP2 mask (10kos) + 1x vitamin C +1x vitamin D3 + cink več
Akcijska cena 32,95 € Redna cena 65,95 €
Na zalogi Dobava 1-2 dni
+ -
50%

Podrobnosti

Komplet FFP2 mask (10kos) + 1x vitamin C +1x vitamin D3 + cink

Vitamin D3

Vitamin D prispeva k ustrezni ravni kalcija in fosforja v krvi ter organih (kosti, zobje), nudi podporo imunskemu sistemu, ter lahko pozitivno vpliva na mišične celice. Kako narediti vitamin D3, ki ga zdravstveni delavci še naprej hvalijo in je podprti s številnimi znanstvenimi študijami, še boljši? Združite ga s srednjeverižnim trigliceridnim kokosovim oljem. Swanson Ultra® vitamin D-3 s kokosovim oljem ponuja odlično rešitev za absorpcijo. Kokosovo olje omogoča telesu hiter vir energije, ki jo telo lahko hitro razgradi in porabi, pomaga pa tudi pri hitri absorpciji v maščobi topnega vitamina D; najboljše iz obeh svetov. Študija je jasno pokazala, da uživanje vitamina d3 skupaj s čistim kokosovim oljem pripomore k zmanjšanju obrabe hrustanca.

Še posebej je pomembno jemanje vitamina D3 v dnevih, ko ni sonca. Dobro je, če vitamin D3 telesu dodajamo me oktobrom in majem. Pomanjkanje vitamina d3 lahko vodi do resnih posledic za telo

"Sončni vitamin D3 obogaten z organskim kokosovim oljem za boljšo absorpcijo in izkoristek. 2000IU."

Sestavine 

Sestavina PREHRANSKEGA DOPOLNILA: Vitamin D3 (cholecalciferol), certificirano organsko kokosovo olje. Druge sestavine: želatina, glicerin, prečiščena voda. Vsebuje drevesne oreške (kokos)..{150% PDV}

Prednosti izdelka

 • Visoka doza (2000 i.u. - mednarodnih enot) pozitivno vpliva na mišično maso in izgubo maščobe
 • z organskim certificiranim kokosovim oljem
 • Podpra imunskemu sistemu
 • Izboljšuje fizično zmogljivost
 • Povečuje gostoto zob in kosti ter posledično zmanjšuje možnost zlomov
 • Povečuje absorbcijo kalcija
 • Vpleten v produkcijo testosterona
 • ima vlogo pri delitvi celic
 • lahko pomaga pri obnovi hrustanca

Priporočena uporaba

Priporočamo, da zaužijete 1 kapsulo dnevno, pri obroku. Pirporočljivo je, da vitamin D3, ki je maščobnotopen vitamin vzamete skupaj z virom maščob.

Cink

Swansonov keliran cink je patentiran izdelek laboratorija Albion. Gre za podjetje, ki že 57 let išče napredne oblike mineralov za karseda najboljšo absorpcijo. Izdelek je zaščiten pod patentom U.S. Patent 7,838,042 in tako unikaten v vseh pogledih. Cink kot tak je mineral, ki se izjemno težko absorbira pri oralni uporabi (kapsule, tablete), zetegadelj je potrebno iskati rešitve. V Albionovih laboratorijih so se domislili združitve cinka in najmanjše esencialne aminokisline glicina ter tako omogoči najboljšo možno absorpcijo. Cink je idealen dodatke za moške in ženske, saj prispeva k vzdrževanju normalnih vrednosti testosterona in zdravi reprodukcijski funkciji, k vzdrževanju močnega imunskega sistema, brani celice pred oksidativnim stresom ter prispeva k normalni formaciji kosti. Vpleten je tudi v metabolizem vseh makrohranil - še posebej je pomemben pri pretvorbi maščobnih kislin in sintezi beljakovin - ter kognitivnih procesih. Medtem ko se ga je zaradi njegove vloge pri tvorbi številnih tkiv - še posebej kože in las - desetletja uporabljalo v lepotne namene, ga danes športniki uporabljajo zaradi številnih prednosti, ki jih ta podcenjen mineral prinaša. Pomaga tudi pri stresu, za izboljšanje imunskega sistema ter lahko pripomore pri težavah z aknami.

"Patentirana in napredna oblika cinka TRAACS, ki zagotavlja najvišjo možno stopnjo absorpcije"

Sestavine 

Sestava PREHRANSKEGA DOPOLNILA: cinkov glicinat, kot patentirana oblika TRAACS {150% PDV}, sredstvo za zgoščevanje (mikrokristalna celuloza, škrob) sredstvo proti strjevanju (kalcijev karbonat, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin). *PDV = Priporočena dnevna vrednost. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom.Ne prekorači predpisane dnevne doze. Neto količina: 90 kapsul.

Prednosti izdelka

 • Prispeva k vzdrževanju zdravih kosti
 • Prispeva k zdravi reprodukcijski funkciji in plodnosti
 • Ščiti celico pred oksidativnim stresom
 • Igra pomembno vlogo pri imunski funkciji
 • Pomemben faktor pri pretvorbi makrohranil in sintezi beljakovin
 • Prispeva k normalni fukciji vida
 • Prispeva k normalni sintezi DNK 
 • Visoka abosrpcija
 • Patentirana TRAACS oblika

Priporočena uporaba

Vzemi 1 kapsulo dnevno z obrokom, najbolje ob večerji. V času izjemnih naporov lahko zaužijete tudi dve.

Vitamin C

Športniki in aktivni ljudje so povrženi večjemu stresu,  ki v telesu sproža tudi določene vnetne procese. V kolikor v telesu nimamo dovolj mikrohranil, ki delujejo protivnetno in antioksidativno, lahko sčasoma pride do določenih bolezni. Eden izmed enostavnih in ugodnih strategij za zmanjševanje vnetij (low grade imflammation) je tudi redno uživanje vitamina C.  Za vas smo  izbrali visoko učinkovit vitamin C z dodanim ekstraktom šipka - šipkovi bioflavonoidi so v osnovi antioksidanti, hkrati pa skrbijo za boljšo absorbcijo.  Proizvajalec Swanson, ki že od leta 1969 zalaga lekarne po ZDA, za kvaliteto in čistost svojih izdelkov pa jamčijo s certifikati o analizi (CoA). Swanson vitamin C 1000mg tablete bodo zadovoljile dnevnim potrebam še tako obremenjenih atletov in posameznikov.

"Vitamin C ima pomembno vlogo ima pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Zaradi vloge pri nastajanju kolagena se ga še posebej priporoča pri športnih poškodbah. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k dobremu delovanju živčnega sistema, povečuje absorpcijo železa, prispeva k zmanjševanju utrujenosti ter ščiti celice pred oksidativnim stresom. 

PREDNOSTI IZDELKA
 • Maksimalna absorbcija z dodanim šipkom
 • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
 • Močan antioksidant
 • Dovoljšnje vrednosti v prehrano prispeva k zdravju srca in ožilja
 • Pospešuje normalno rast in obnavljanje številnih tkiv
 • Udeležen pri normalni tvorbi kolagena
PRIPOROČENA UPORABA

Vzemi 1 tableto Swanson vitamin C dnevno z obrokom in veliko tekočine

SESTAVINE 

Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA Swanson vitamin C: Vitamin C (kot askorbinska kislina) 1111%*, sredstvo za zgoščevanje: želatna, rižev ekstrakt, riževa moka, silicijev dioksid. Ekstrakt šipka 4:1. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. *PDV. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne doze. NETO KOLIČINA: 90 tablet

 

FFP2 zaščitna maska nudi višjo zaščito od 3 slojne zaščitne maske. Po standardu morajo zaščitne maske FFP2 zadržati najmanj 94% delcev.

FFP2 nudi učinkovito zaščito v onesnaženem prostoru ali na prostem, kot zaščita pred manjšimi delci, ki negativno vplivajo na dihalne organe. Lahko filtrira droben prah, drobne delce, cvetni prah in preprečuje vdihavanje kapljic, ...

FFP2 maske nudijo visoko stopnjo udobja in ne dražijo kože in nimajo vonja.

Pol obrazna maska FFP2 ustreza zahtevam EU standarda EN149: 2001+A1:2009 FFP2 NR in imajo CE certifikat. 

Lastnosti FFP2 zaščitne maske:

 • Material: tkanina visoke gostote
 • Zaščita: 3 slojna zaščita, ki zadrži 94% delcev
 • kovinska sponka nosu za popolno prileganje
 • ušesna elastika za optimalno prileganje obrazu
 • pakiranje 10 kos v vrečki 
 • velikost: univerzalna
 • barva: bela

Rok uporabe, serijska številka in datum proizvodnje so odtisnjeni na embalaži.

Navodila za uporabo FFP2 zaščitne maske: 
FFP2 zaščitne maske

 1. Najprej si dobro umijte roke z milom in vodo ali si jih razkužite z razkužilom.
 2. Vzemite masko in jo namestite v položaj nad nosom in usti.
 3. Z masko pokrijte obraz od nosu navzdol vključno z nosom ter si jo z elastiko pritrdite za ušesa.
 4. Za dokončno namestitev maske morate obojestransko pritisniti na kovinsko žičko pri nosnem delu, da se bo maska idealno prilagajala anatomiji vašega obraza.
 5. Če želite preveriti pravilno prileganje, z rokami potegnite masko in močno izdihnite. Če zrak okrog nosu uhaja, pritrdite nosno sponko, če zrak izhaja ob robu, si masko zategnite, da se bo bolje prilegla obrazu.
 6. Če maska ne tesni, ne vstopite na onesnaženo območje, saj ne zagotavlja ustrezne zaščite.

Pakirano v vrečko po 10 zaščitnih mask FFP2