Vitamin C s šipkom - 90 tablet - Swanson

Akcijska cena 7,99 € Redna cena 17,99 €
Na zalogi Dobava 1-2 dni
+ -
56%

Podrobnosti

Športniki in aktivni ljudje so povrženi večjemu stresu,  ki v telesu sproža tudi določene vnetne procese. V kolikor v telesu nimamo dovolj mikrohranil, ki delujejo protivnetno in antioksidativno, lahko sčasoma pride do določenih bolezni. Eden izmed enostavnih in ugodnih strategij za zmanjševanje vnetij (low grade imflammation) je tudi redno uživanje vitamina C.  Za vas smo  izbrali visoko učinkovit vitamin C z dodanim ekstraktom šipka - šipkovi bioflavonoidi so v osnovi antioksidanti, hkrati pa skrbijo za boljšo absorbcijo.  Proizvajalec Swanson, ki že od leta 1969 zalaga lekarne po ZDA, za kvaliteto in čistost svojih izdelkov pa jamčijo s certifikati o analizi (CoA). Swanson vitamin C 1000mg tablete bodo zadovoljile dnevnim potrebam še tako obremenjenih atletov in posameznikov.

"Vitamin C ima pomembno vlogo ima pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Zaradi vloge pri nastajanju kolagena se ga še posebej priporoča pri športnih poškodbah. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k dobremu delovanju živčnega sistema, povečuje absorpcijo železa, prispeva k zmanjševanju utrujenosti ter ščiti celice pred oksidativnim stresom. 

PREDNOSTI IZDELKA
  • Maksimalna absorbcija z dodanim šipkom
  • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
  • Močan antioksidant
  • Dovoljšnje vrednosti v prehrano prispeva k zdravju srca in ožilja
  • Pospešuje normalno rast in obnavljanje številnih tkiv
  • Udeležen pri normalni tvorbi kolagena
PRIPOROČENA UPORABA

Vzemi 1 tableto Swanson vitamin C dnevno z obrokom in veliko tekočine

SESTAVINE 

Sestavine PREHRANSKEGA DOPOLNILA Swanson vitamin C: Vitamin C (kot askorbinska kislina) 1111%*, sredstvo za zgoščevanje: želatna, rižev ekstrakt, riževa moka, silicijev dioksid. Ekstrakt šipka 4:1. Shranjuj v hladnem, suhem prostoru. *PDV. Ni namenjeno nosečnicam, doječim materam in otrokom. Shranjuj nedosegljivo otrokom. Ne prekorači predpisane dnevne doze. NETO KOLIČINA: 90 tablet