Vodoodporen nosilec za kolo BH-130 Forever Outdoor črn

10,99 €
Na zalogi Dobava 1-2 dni
+ -

Podrobnosti

Nosilec za kolo Forever Outdoor BH-130 je popoln spremljevalec za vsa kolesarska potovanja, vodoodporna struktura pa zagotavlja varnost telefona tudi v dežju. Enostavna, a trdna namestitev na krmilo omogoča nemoteno delovanje telefona med vožnjo. Prevodna folija omogoča uporabo telefona, ne da bi ga sneli pred dežjem. Držalo je vrtljivo, kar vam omogoča, da ga nastavite v priročen navpični ali vodoravni položaj. Etui je tesno zaprt, zaradi česar je telefon učinkovito zaščiten tudi v najtežjih pogojih. : Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, iPhone, Xiaomi itd. Za povezavo ohišja z držalom trdno vstavite spoj zaponke v povezovalni element na ohišju, dokler se zapahi ne zaskočijo (dokler ne kliknejo). Etui se trdno in stabilno drži v držalu.

Zanesljiv
Držalo BH-130 je odličen pripomoček, ki vam omogoča uporabo telefona na kateremkoli kolesarjenju, ne glede na vremenske razmere. Nosilec učinkovito pritrdi telefon, upogljiv material pa napravo trdno drži v ohišju.

Enostaven za uporabo
Nosilec je na okvir kolesa pritrjen z zategnjeno objemko univerzalne velikosti, ki izdelek stabilno drži med vožnjo in omogoča montažo na skoraj vse velikosti krmila.

Nastavljiv vidni kot
Vrtljiva glava vam omogoča prilagajanje naklona ročaja, s čimer lahko prilagodite ustrezen kot gledanja svojim potrebam.

Prevodna folija na dotik
Prevodna folija zaradi dobre občutljivosti na dotik omogoča enostaven dostop do vseh funkcij, kot so zemljevidi, fotografije, videoposnetki, sprejemanje klicev itd., ne da bi morali napravo vzeti iz etuija.

Prostor za telefon: 170 mm x 90 mm
Kraj namestitve: na krmilo
Garancija: 12 mesecev
Barva: črna
Material: EVA
Proizvajalec: TelForceOne
Blagovna znamka: Forever Outdoor